Skrevet av Emne: Feil og reklamasjoner  (Lest 38447 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

tryd

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #15 på: 26. August, 2015, 07:59 »

Når jeg plugger inn bilen for lading, kommer det en relativt lavfrekvent konstant lyd, omtrent som den man hører utenfor en transformatorstasjon. Jeg hører den samme lyden når jeg kjører bilen i e-mode. Denne lyden la jeg ikke merke til da jeg prøvekjørte. Er det andre som har lagt merke til det samme?
 

Drive

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #16 på: 26. August, 2015, 11:59 »
Jeg har samme lyd på min 2016 GTE. Tror dette er helt normalt.
 

tryd

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #17 på: 26. August, 2015, 14:15 »
Jeg regnet med det, men undret litt da jeg ikke la merke til den lyden på prøvebilen (som dog var en 2015-modell).
« Siste redigering: 27. August, 2015, 09:40 av tryd »
 

tryd

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #18 på: 27. August, 2015, 09:42 »
I går forsvant lyden på anlegget. Jeg brukte navigasjon (for å prøve det) for første gang, og alt fungerte fint. Etter ankomst dit jeg skulle, satte jeg nytt mål for navigasjonen, og da forsvant lyden. Den kom tilbake etter å ha slått av og på tenningen.
 

Utlogget chrisandre

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 195
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #19 på: 27. August, 2015, 12:56 »
Har opplevd to dager på rad at acc'en ikke har sikt. Har vært regnvær begge gangene, men var inne i p-hus andre gangen det skjedde...

tryd

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #20 på: 27. August, 2015, 20:41 »
Jeg har skiltgjenkjenning på min og har flere ganger sett at den ikke klarer å kjenner igjen de moderne digitale skiltene som har begynt å dukke opp - de som bruker lysdioder for å endre fartsgrenser. Den klarer hverken å kjenne igjen skilt som setter fartsgrense eller de som opphever den. I Strindheimtunnellen i Trondheim er det 60-sone når du kjører inn i tunnellen, men så settes den opp til 80 etter en stund. Det får ikke bilen med seg. Mange steder står det også skilt som varsler om 50-sone om 400 m o.l. Da sier bilen 50 med en gang (det er jo ikke så farlig, men likevel...).
 

Utlogget dez

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Innlegg: 48
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #21 på: 28. August, 2015, 11:48 »
Var skiltgjenkjenning et valg? Kan ikke huske å ha sett det, og har det ikke på min.
Har bare den som leses utav navigasjon (dvs ses i Discover Pro skjerm ved navigasjon). Som stort sett stemmer, men ikke 100%.
Vet e-golf har det, men ser det ikke på konfiguratoren til VW heller.
2016 Golf GTE Carbon Steel Grey
 

tryd

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #22 på: 28. August, 2015, 20:01 »
Jeg ser det ikke nå jeg heller, men jeg har det i hvertfall på min.
Jeg ser i tilbudet mitt at det står Fjernlysassistent+laneassist+trafikkskiltgjenkjenning
 

Jordi

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #23 på: 28. August, 2015, 20:34 »
Hei.
Dette er noe jeg også har bestilt. MEN først etter selgeren sa at han kunne legge det inn...
Det er langt fra alt på listen på internett til det som kan bestilles i realiteten. Nå snakker jeg om den norske internettsiden!!!
Til ham som hentet/importerte en tysk GTE - Sjekk standartutstyret før du kjøper... DAB+ er ekstra i Tyskland som mange andre ting...
Hilsen.
 

Hyperfast

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #24 på: 1. September, 2015, 10:28 »
Hei. I går hadde blåtann-koblingen til mobiltelefonen forsvunnet.  :o  Den lå i telefonen som før, men ikke i bilen. Måtte opprette ny kobling og da fungerte det igjen. Noen andre som har opplevd dette?
 

Ronvold

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #25 på: 4. September, 2015, 10:02 »
Skjemen har blitt svart 4 ganger nå, skal inn neste uke. GTE 2016  Er gen 2 Discover på denne.
Bilen er kun 2 uker gammel :-(
Ser det er flere med samme problem..
 

Cydonia

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #26 på: 5. September, 2015, 11:17 »
Hei. I går hadde blåtann-koblingen til mobiltelefonen forsvunnet.  :o  Den lå i telefonen som før, men ikke i bilen. Måtte opprette ny kobling og da fungerte det igjen. Noen andre som har opplevd dette?

Har opplevd dette et par ganger, men usikker på om det har vært noe unormalt fra bilen sin side. Telefonen hadde nettopp blitt oppdatert med ny iOS, eller nylig vært tilkoblet noe annet utstyr og trengte kanskje litt "reset" eller noe. GTE 2015 Composition Media, iPhone 4S.
 

Hyperfast

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #27 på: 7. September, 2015, 13:20 »
Skjermen i mittkonsollen sluttet å virke i dag, ble plutselig helt svart. Radioen virket med lyd og man kunne skifte radiokanaler på rattet. Stoppet bilen og slo av systemet. Ventet en stund, når jeg startet opp igjen var skjermen i orden. Skal prate med Møller Bil om dette, andre gang det skjer. Bilen er en 2016 modell.

Har du fått noe svar på dette? Samme skjedde med meg for noen dager siden nemlig.. Har ikke snakket med dem enda.

Har også opplevd feilmelding på rekuperasjon(?), denne forsvant etter bilen ble stoppet og startet igjen.

Jeg har også problemet med at skjermen blir sort. Hadde bilen inne hos Møller på onsdag, og skal få byttet skjerm neste onsdag. Spennende å se om det hjelper. Tror innerst inne at det er en software-bug. Skal holde dere informert  ;)

Må dessverre melde at jeg fikk black-screen selv i forrige uke. Av og på med tenningen og det var liv i den igjen. Jeg synes det begynner å bli mye småting etterhvert...  :-\
 

Hyperfast

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #28 på: 8. September, 2015, 11:31 »
Noen flere små-issues:

1. Ved igangkjøring i e-mode viste multiinstrumentet kun D, og ikke D1 som den skulle gjort og bilen rikket seg ikke. Måtte skru av tenning og på igjen og da gikk kassa i gir og dro i veg.


Nå har jeg funnet grunnen til denne "glitchen". Det viser seg at jeg trolig var litt for utålmodig med å "starte bilen" og ikke holdt tenninglåsen i start-posisjonen lenge nok. Når jeg tar meg bedre tid går det bra...
« Siste redigering: 29. September, 2015, 08:00 av Hyperfast »
 

Pål

  • Gjest
Sv: Feil og reklamasjoner
« Svar #29 på: 10. September, 2015, 09:50 »
Jeg har hatt følgende problemer, sort skjerm, ryggekamera kommer ikke på og regenereringen virker ikke. Har hatt bilen inne 3 ganger, siste gangen byttet de en data enhet. Etter det har jeg ikke hatt noen feil😄👍🏻
Dette er en 2015 model, bestilt i oktober.