Skrevet av Emne: Litt skranten kvalitet på lakk?  (Lest 1154 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

reinas

  • Gjest
Litt skranten kvalitet på lakk?
« på: 1. Juli, 2016, 09:30 »

Hentet min GTE hos Møller i Moss torsdag 23 juni og ble levert en kollega for lakkbehandling på fredag 24 juni og returnert mandag 27 juni. Han er såkalt Detailer som er i overkant interessert i bilpleie. Lakk ble renset og behandlet med http://bilnerden.no/gyeon-q2-mohs-lakkforsegling.

Kom dog litt småklager på kvaliteten. Blant annet ble det observert 3 støvkorn i lakk samt et par flekker (virket være noe fastbrent) som ikke gikk bort med verken http://bilnerden.no/bilt-hamber-surfex-hd, http://bilnerden.no/mac-124-prickbort eller http://bilnerden.no/gyeon-q2m-clay. Gikk dog til slutt bort med flerstegspolering.

Uansett ble bilen ultraflott og er storfornøyd...  ;D

Men flere som mener det er litt laber kvalitet på lakk fra VW?
« Siste redigering: 1. Juli, 2016, 09:32 av reinas »
 

hoffern

  • Gjest
Sv: Litt skranten kvalitet på lakk?
« Svar #1 på: 2. Juli, 2016, 09:20 »
Er over snittet interessert i bilpleie selv også og lakkforseglet min GTE dagen etter at jeg fikk den. Gikk nøye over lakk da jeg har hatt noen VW/Audi og kjenner godt til sinkslipproblemene.
Fant ingen støvkorn eller andre skader på min.

Ville tatt opp og vist disse støvkornene til forhandler da dette kan føre til at lakken slipper på disse områdene på sikt. Jo før det er registrert klage på det jo lettere er det nok å få dette dekket av garantien.
 

reinas

  • Gjest
Sv: Litt skranten kvalitet på lakk?
« Svar #2 på: 4. Juli, 2016, 18:22 »
Jopp. Det var tanken. Har hørt med de og tar turen innom mandag neste uke.