Skrevet av Emne: Noen som har Tweaks for å aktivere Think blue. trainer  (Lest 1467 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

arneriis

  • Gjest

Hei.

Noen som vet hvordan man aktivere denne.
Ser at noen på annet forum fikk den till på Golf Gte.
https://speakev.com/threads/tweaks.11955/page-2#post-211169

 

Utlogget Lassen

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 245
Aktiver eco_blue trainer eller noe sånt inne på 5F.
Husker ikke eksakt, men skal være lett å se. Den gir deg ikke noe særlig info,så er ikke så mye poeng å aktivere den.

Drive

  • Gjest
Sv: Noen som har Tweaks for å aktivere Think blue. trainer
« Svar #2 på: 7. April, 2016, 21:40 »
Gjelder også kun MIB2.

1. 5F > Adaptation-10
2. Aktiver følgende:
Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_user_eco_rating
Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_user_eco_rating_over_threshold_high
3. Start infotainment på nytt
« Siste redigering: 7. April, 2016, 21:46 av Drive »
 

arneriis

  • Gjest
Sv: Noen som har Tweaks for å aktivere Think blue. trainer
« Svar #3 på: 7. April, 2016, 21:55 »
Hei,

Tusen takk.
Skal vel gi noe info vel?

Har ikke kjøpt kabel ennå så må låne eller kjøpe en.
Noen i skien området som kunne hjulpet til å endre disse kodene for meg?
(Burdet vel være i egen tråd da men)
 

Utlogget Lassen

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 245
Hei,

Tusen takk.
Skal vel gi noe info vel?

Har ikke kjøpt kabel ennå så må låne eller kjøpe en.
Noen i skien området som kunne hjulpet til å endre disse kodene for meg?
(Burdet vel være i egen tråd da men)

Her er noen bilder av infoen:
http://imgur.com/gallery/ox8to
Hver sin smak, men jeg syns ikke det hadde noe nytte.

arneriis

  • Gjest
Sv: Noen som har Tweaks for å aktivere Think blue. trainer
« Svar #5 på: 9. April, 2016, 14:52 »
Hei

Hva securite code for 5f?
 

Utlogget Lassen

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 245
Prøv: 20103

arneriis

  • Gjest
Sv: Noen som har Tweaks for å aktivere Think blue. trainer
« Svar #7 på: 9. April, 2016, 23:06 »
Fikk den til.
Men får ikke forbruk på batteribruk. er kanskje ikke beregnet til det eller er det noe til jeg må slå på?
Den står på 0 hele tiden. bensinen fungerer det over hvor mye jeg bruker pr.min på en graf.