Skrevet av Emne: Car-Net Guide&Inform på MIB II  (Lest 9484 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

GTHvidsten

 • Gjest
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #30 på: 16. April, 2016, 19:45 »

Jeg klarer ikke å finne igjen informasjonen nå, men har garantert sett på Volkswagens norske Car-Net-sider (https://www.volkswagen-car-net.com) at Guide&Inform skal være tilgjengelig for biler produsert etter uke 22 i 2015.
Jeg syns du har helt rett i at dette bare ikke er godt nok!
 


GTHvidsten

 • Gjest
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #32 på: 22. April, 2016, 22:54 »
Hadde bilen inne for en liten sjekk av barnesykdommer i dag. Serviceteknikkeren skulle sende en teknisk forespørsel til Møller for å finne ut mer om hvorfor jeg ikke har Guide&Inform. De skulle vistnok få svar i løpet av et par dager, så mot midten av neste uke bør de ha hørt noe.

Har ikke tro på at det kommer noe positivt svar da.
 

GTHvidsten

 • Gjest
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #33 på: 20. Mai, 2016, 17:05 »
Min selgers siste respons til problemstillinga er at det er en tidlig 2016-modell (produsert uke 40/2015) og at de har kommet med to system-endringer etter dette. Derfor er det ikke mulig for min modell å få etterinstallert G&I.

Ja, det stemmer at når jeg bestilte bilen så var ikke G&I et eget valg, men det er det strengt tatt ikke i dag heller. Sjekket nettopp prislista for utstyr og G&I er inkludert så lenge man også bestiller Discover Pro (noe jeg også har).

I og med at G&I ikke var et valg når jeg (vi?) bestilte, hvordan kan vi da gå frem for å få det?
Burde ikke en 2016-modell kunne få alt en 2016-modell kan få uansett når på året den er bestilt?
Hvis det ikke er mulig å få det, hvorfor har jeg da et valg i menyene på bilen om å koble bilen til et trådløst nettverk (som ikke har noen som helst funksjon uten G&I)?

Veldig mye rart i denne saken, og jeg tror Møller kanskje er bundet litt av hva VW i Tyskland gir de mulighet til. Jeg har også jobbet med tyskere tidligere og hvis de bestemmer seg for at noe er umulig, så er det umulig uansett hva man sier (og hva som i realiteten er mulig).
 

Kavrok

 • Gjest
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #34 på: 22. Mai, 2016, 12:28 »
Min ble ferdig produsert 10. September 2016, men jeg kan ikke se at jeg har G&I på min discover pro... Har WiFi og alt det der.
 

GTHvidsten

 • Gjest
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #35 på: 24. Mai, 2016, 14:31 »
Etter en samtale med Møllers support (24 03 32 60) mente de på at bilen min ikke var montert med G&I. Dette ble kun montert på 2016-modeller produsert helt på tampen av 2015 (uten at de kunne fortelle meg noe spesifikt ukenummer).
Dagens utstyrsliste sier at for å få G&I må man ha Car-Net e-remote og Discover Media/Pro, noe jeg (og alle andre) allerede har. Allikevel hevder Møller at G&I ikke kan "ettermonteres" da det måtte ha blitt utført på fabrikk, og VW har ingen planer om en softwareoppdatering for å installere det.

Så da sitter jeg igjen med følgende:
 • Det fantes ingen G&I-valg når jeg bestilte min bil
 • Bilens brukerveiledning sier at G&I finnes i menysystemer (noe det ikke gjør)
 • G&I krever Car-Net e-remote og Discover Media/Pro (noe jeg har)
 • Bilen har mulighet til å koble seg til mobilt hotspot slik at G&I har internett-tilgang, men uten G&I er denne funksjonen helt verdiløs
Som fører til konklusjonen at jeg ikke har, og ikke kan få, G&I... noe jeg syns er ekstremt dårlig.
 

Thomas Pedersen

 • Gjest
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #36 på: 24. Mai, 2016, 14:44 »
Jeg bestilte ikke med G&I på min, det var lissom bare lagt med, litt kjekt, men man kan jo gjøre akkurat samme ting på mobilen. Så det er jo egentlig en unødvendig funksjon, med mindre det er mer der som ikke jeg er klar over...

Sent fra min D6603 via Tapatalk

 

Utlogget Falck

 • Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Innlegg: 336
 • '16 Golf GTE CSG
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #37 på: 29. Mai, 2016, 08:23 »
Min ble ferdig produsert 10. September 2016, men jeg kan ikke se at jeg har G&I på min discover pro... Har WiFi og alt det der.

Du har fått bilen? =D

Men ja, det virker som om det ikke var helt gjennomtenkt dette med G&I. Har importøren til Norge egne ukenummer de forholder seg til?
 

eikefjord

 • Gjest
Sv: Car-Net Guide&Inform på MIB II
« Svar #38 på: 24. August, 2016, 23:30 »
Jeg  har discover pro.
Hvordan henter / oppdatere Car-Net Guide and Inform informasjonen i bilen min når jeg bruker det?
Må jeg aktivt koble bilen til mobiltelefonen min når jeg bruker tjenesten? eller er det et simkort i bilen som følger med abonnementet for denne tjenesten? eller må jeg selv skaffe et simkort med data(3G/4G) for dette? Utelukket bruk av mobilen, så er denne tjenesten tungvint å bruke.... Noen som bruker denne tjenesten og kan si noe om dette?

Vil det samme gjelde for Car-net e-remote?